Mijn naam is Suzanna Grandia, geboren op 16 augustus in Beverwijk. Ik ben opgeleid als Maatschappelijk Werkster en bij verschillende hulpverleningsinstanties werkzaam geweest als begeleidster en ambulant begeleidster. Ik wilde mij verder ontwikkelen om extra technieken in handen te krijgen om mensen met hun probleem te helpen. Daarom heb ik me bijgeschoold en in 2010 de NLP-practitioner gedaan en vervolgens de NLP-master in 2012.

In 2014 bereikte ik een keerpunt waarin ik gedwongen werd bij mijn leven stil te staan en te kijken hoe nu verder te gaan. Ik wilde op een andere manier mensen helpen met hun problemen, vanuit mijn eigen visie en denken in plaats vanuit een instelling. Ik ben vervolgens in 2014 gestart met de opleiding voor hypnotherapie en in 2018 afgestudeerd als hypnotherapeut om vervolgens te starten met mijn eigen praktijk. Daarnaast ben ik momenteel gestart met een vervolgopleiding EMDR om ook mensen met trauma’s te kunnen helpen.

“Ik wilde op een andere manier mensen helpen met hun problemen, vanuit mijn eigen visie en denken in plaats vanuit een instelling.”

Ik werk eclectisch wat betekent dat ik technieken uit verschillende stromingen en methodieken gebruik. Ik kijk wat het beste aansluit bij de persoon en zijn probleem. Daarnaast vind ik het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden en niet de beperkingen en de oplossing te halen vanuit de persoon zelf omdat iedereen de oplossingen in zich draagt.

Als hypnotherapeut ben ik geregistreerd bij de Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten, de NBVH.